View Sidebar

Aktiviteter

 

 

En vecka på Gullnäsgården:

TISDAG
Gullnässtigen med sommartoner. Tisdagar under säsongen har vi en tipspromenad med frågor för både vuxna och barn. Den som inte klarar promenaden kan sitta kvar på gården och lösa frå- gorna som finns i ett par pärmar. Start sker mellan 18.00 och 18.30. Sen tar Sommartoner vid kl 19; musikunderhållning medan tipslapparna rättas. 19.30 startar prisutdelningen med olika pri- ser för barn och vuxna. Avgift: 20:- barn, 30:- vuxna.

ONSDAG
Stickcafé ordnas onsdagar kl 13.00. Alla är välkomna att ta med handarbete av något slag. Efter en stund tar vi fikapaus och då köper var och en det man önskar i caféet. Tiderna är inte så noga vid stickcaféet. Man kommer när man kan och går när man behöver.

Puls – motion och gemenskap

Det finns många olika sätt att visa tacksamhet till Gud för hur vi är skapade. Ett sätt är att använda kroppen genom träning och lek. Onsdagar kl 18:30 samlas vi vid bollplanen för att få upp pulsen tillsammans. Boule, badminton, volleyboll, cirkelträning, fotboll – puls är för alla, oavsett ålder eller fysik.

TORSDAG
Bibel & lovsång. Tre torsdagar, kl 19.30, blir det läsning tillsammans av Efesierbrevet och glädjefylld lovsång.

LÖRDAG
”Vi målar tillsammans” blir det kl 11.00 på lördagar. En samling med enkel vägledning för den som önskar. Andra målar på egen hand. Mot slutet tittar de som vill tillsammans på vad vi åstadkommit. Var och en tar med egna målargrejor. Vi tar en paus och handlar fika efter behag i caféet. I övrigt kostar det inget.

Skattjakt för barn i alla åldrar! Man kan gå en i förväg utlagd bana från kl 12 på lördagen. Karta köper man i caféet. Små, fina priser till den som lyckas finna skatterna.

Musikkväll, två lördagar kl 18.00. Kanske någon solist som gäst. Varje gång lovsång tillsammans. En kväll då musiken flödar i den ljusa sommarkvällen.

SÖNDAG
Gudstjänst firas varje söndag kl 11.00. Om vädret tillåter blir det utomhus; ofta denna sommar, hoppas vi. Barnen är med några minuter alldeles i början. Vissa söndagar är det nattvard. Här kan man lyssna till ord som förvandlar och fågelsång som gläder. Efter gudstjänsten serveras ett enkelt kyrkkaffe för 30:-. En gudstjänst håller på ca en timme.