View Sidebar

Aktiviteter

Ny beskrivning över aktiviteter kommer att visas här efter att planeringen för sommaren 2020 är klar.

Tidigare somrar har programmet sett ut enligt nedan.

En vecka på Gullnäsgården:

TISDAG
Gullnässtigen med Sommartoner från kl.18.00. Tipspromenad med frågor för både vuxna
och barn. Den som inte kan gå stigen kan sitta kvar på gården och svara på frågorna som finns insatta i pärmar. Start sker mellan kl. 18.00 och 18.30. Avgift: 20 kr barn, 30 kr vuxna.
Kl. 19.00 (medan tipskupongerna rättas) Sommartoner, musik- och/eller sångprogram.
Kl. 19.30 sker prisutdelning med olika priser för barn och vuxna.

ONSDAG
Stickcafé kl. 13.00-15.00. Alla är välkomna att ta med handarbete av något slag. Efter en stund är det fikapaus och då köper var och en det man önskar i caféet. Tiderna är inte så noga vid stickcaféet. Man kommer när man kan och går när man behöver.

TORSDAG
Lovsång & bön kl. 19.00. På torsdagar är det glädjefylld lovsång och bön.

LÖRDAG
”Vi målar tillsammans” kl. 11.00. En samling med enkel vägledning för den som önskar
medan andra målar på egen hand. Var och en tar med eget material. I pausen kan den som vill handla fika i caféet. I övrigt kostnadsfritt.
Akrylmålning för barn kl. 11.00-12.30. Ingen direkt åldersgräns, men är man under 7 år ska målsman vara med. Det kommer att finnas enklare material. En avgift för detta på 20kr/gång
betalas i caféet. Obs! Oömma kläder! Akrylfärg går inte bort. Skicka gärna med en glasspen

SÖNDAG
Gudstjänst firas kl. 11.00. Om vädret tillåter utomhus. Vissa söndagar är det nattvard. Här får man lyssna till ord som      förvandlar och fågelsång som gläder. Gudstjänsten håller på cirka en timme. Efter gudstjänsten serveras kyrkkaffe för 30 kr.

VECKODAG och tidpunkt för Puls, se information på Facebook – Gullnäsgården, Falun
Puls – motion och gemenskap. Det finns många olika sätt att visa tacksamhet till Gud för hur vi är skapade. Ett sätt är att använda kroppen genom träning och lek. Boule, badminton, volleyboll, cirkelträning, fotboll – puls är för alla, oavsett ålder eller fysik.