View Sidebar

Jobba på Gullnäsgården

Vi söker gårdsföreståndare till Gullnäsgården sommaren 2021

 

 

 

 

 

 

Nybrokyrkans församling i Falun söker gårdsföreståndare, som tillsammans med husmor ska leda verksamheten för Gullnäsgården i sommar. För caféverksamheten anställs dessutom ett drygt tiotal ungdomar. (Klicka här för att ladda ner affisch)

Församlingens verksamhet är under sommaren utflyttad till gården som ligger nära centrala Falun på en större naturtomt vid sjön Varpans strand. Veckoprogram inkluderar gudstjänster, nattvardsandakter, tipspromenader mm. Fotbollsplan, beachvolleyplan och boulebana ger möjligheter till fria aktiviteter. Caféet hålls öppet alla dagar under högsäsong. För övernattande gäster finns logimöjligheter i stugor och på campingplats. Gården har egen badplats och kanoter för uthyrning. Antalet besökare från främst närområdet är stort och caféet och badet uppfattas som lokala tillgångar.

Vi ser gården som ett viktigt redskap för att förverkliga visionen om att ge livsförvandlande Kristusmöten för oss, andra och världen. En viktig förutsättning för detta är de människor som möter besökare och grannar. Vi önskar att gården ska vara en inbjudan för människor i alla åldrar. Inte minst barn och unga.

Arbetsuppgifterna för gårdsföreståndaren är inriktade på både praktisk tjänst och pastorala uppgifter i form av förkunnelse och mötesverksamhet.

Boende kan ske på gården.

Vårt behov gäller perioden mitten av juni till slutet av augusti, möjligen uppdelad i två arbetsperioder.

För beskrivning av tjänsterna gå in på Gullnäsgårdens hemsida www.gullnasgarden.se . Klicka sedan på ”Jobba på Gullnäsgården” på huvudmenyn till vänster.

 

Varmt välkommen med din/er ansökan senast den 4 april, gärna tidigare, till info@nybrokyrkan.se

Skicka ditt svar till info@nybrokyrkan.se  . Frågor kan du ställa till Karolina Svärdhagen karolina.svardhagen@gmail.com , Göran Lundin paul.g.lundin@gmail.com  (båda Gullnäskommittén) eller Leif Jonsson leif.a.jonsson@gmail.com (församlingsstyrelsen).