Gullnäsgården

Gullnässtigen

Nu inbjuder vi åter till Gullnässtigen, en tipspromenad i naturen. Aktiviteten hålls i år på onsdagar. I kväll är det Nybrokyrkans Tisdagssoppa-grupp som är arrangör av tipsfrågorna. Caféet stänger 17.00, men fram till 20.00 går det att köpa enklare fika. Välkomna!

Gullnäsgården

Sommartoner

Som avslutning på onsdagskvällarna inbjuder vi till Sommartoner, efter Gullnässtigen. Olika grupper och enskilda underhåller med sång och musik. I kväll är det Tom Bergerengen som står för underhållningen. Enklare fika finns att köpa mellan 17.00 och 20.00. Välkomna!

Gullnäsgården

Gullnässtigen

Nu inbjuder vi åter till Gullnässtigen, en tipspromenad i naturen. Aktiviteten hålls i år på onsdagar. I kväll är det Gudrun och Lars-Olov Billme som är arrangörer av tipsfrågorna. Caféet stänger 17.00, men fram till 20.00 går det att köpa enklare fika. Välkomna!

Gullnäsgården

Sommartoner

Som avslutning på onsdagskvällarna inbjuder vi till Sommartoner, efter Gullnässtigen. Olika grupper och enskilda underhåller med sång och musik. I kväll är det gruppen Voices från Svärdsjö som står för underhållningen. Enklare fika finns att köpa mellan 17.00 och 20.00. Välkomna!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!